Om mig

 

Kennel Albe Choice

Om os

 

 

 

Jeg hedder Betina Johansen og er årgang 1974.

Jeg er alenemor til 2 børn på hhv. 6 og 8 år. Derudover tæller hustanden 5 – 7 sanktbernhardshunde.

Jeg har haft kennelmærke siden 2007 og opdrættede mit første kuld hvalpe i 2008.

 

Interessen for sankt bernhardshunde har jeg med fra min fødsel. Min far og min mor var med til at starte Dansk Sankt Bernhard Klub i 1973, altså før min fødsel.

Så fra jeg var 14 dage gammel har jeg været medbragt til diverse udstillinger og bestyrelsesmøder osv., og min mor er den dag i dag stadig aktiv opdrætter af racen.

 

Selvfølgelig har denne barndom medført en del erfaringer med racen især fra de sidste år i teenagetiden, hvor jeg har fået lov at deltage aktivt i min mors opdræt.

I 2007 måtte jeg så prøve at stå på egne ben og selv forsøge at fremavle mine drømme sankt bernhard.

 

Mit opdræt er baseret på mine ideer om den smukke, harmoniske og sunde sankt bernhardshund. Jeg udvælger nøje mine avlshunde, så at de lever op til mine krav om hvordan en sankt bernhard skal se ud. Jeg er meget opmærksom på sundheden i mine hunde. Enhver opdrætter incl. mig ønsker, jo at vores hunde kan blive gamle og have et aktivt liv i alle årene.

Vigtigst af alt er temperament. Som jeg skriver før har jeg selv små børn, og en sankt bernhard SKAL have et roligt og godmodigt temperament. Mine hunde skal kunne omgås mine børn.

 

Derudover er jeg en meget aktiv udstiller. Jeg deltager delvist pga. konkurrence momentet i det, men helt klart også for at få ny viden hele tiden, om hvad der rører sig indenfor racen. Udstillingerne er et rigtig godt grundlag for at danne nye venskaber og finde gode samarbejdspartnere blandt andre opdrættere/ejere. Samarbejdet og vidensdelingen blandt opdrættere er hovedingrediensen for mig i at lave en bedre sankt bernhardshund.